Menu Sluiten

Profiel bewerken

Inloggen en profiel beheren

Wachtwoord opnieuw instellen? Klik hier

Na inloggen
Zoek hierboven uw registratie –  klik op uw registratie – klik “wijzig gegevens” voor het aanpassen van uw Registratie en sla na aanpassen uw wijzigingen op.

 Aanpassen Profiel?
Eerste keer profiel aanpassen

Gebruik als inlognaam het emailadres die ook wordt gebruikt in uw mediatorprofiel. Ons systeem zal dan uw WordPress Login koppelen aan uw registratieprofiel en kunt u voortaan zelf uw profiel beheren.

Tip: U weet niet wel emailadres in uw profiel wordt gebruikt? Op uw profielpagina (na klikken op uw bedrijfsnaam) kunt u onderaan een email versturen via een emailformulier. Die wordt dan direct aan uw emailadres zoals hier bekend  verzonden.

User aanmaken op WordPress bij eerste keer inloggen klik hier

Aanpassen profiel

Belangrijk bij het aanpassen is dat u de juiste categorieen selecteert. Bent u ook advocaat of coach – zorg dan dat de categorieën van ‘advocaat-mediator’ of ‘coach’ zijn toegevoegd in uw profiel onder het veld waarin u de categorieën kunt toevoegen.

Foto en logo

Foto kunt u zelf uploaden. Een bedrijfslogo kan worden toegevoegd en wordt vertoond onder “specialisatie /informatie” op uw profielpagina.

Eerste keer als mediator op deze site?

Maak eerst user aan op deze WordPress site met hetzelfde e-mailadres als waar u zich mee wilt registreren als mediator of advocaat/mediator.

User aanmaken op WordPress bij eerste keer inloggen klik hier

Klik vervolgens op “register” (Engels voor registreren) en vervolg de stappen.

Kies in onze webshop het gewenste abonnement. U ontvangt van elke stap een emailbevestiging in uw mailbox.