Menu Sluiten

Zakelijk en privé scheiden?

Zakelijk Scheiden of Uit Elkaar - Getrouwd en zakelijk ook partners?

U of uw partner heeft een onderneming? In dat geval kan het verdelen van de boedel tot complicaties leiden en zelfs de continuïteit van de onderneming in het geding brengen. Een goede begeleiding bij het verdelen van de boedel en het zichtbaar maken van de consequenties hiervan voor de onderneming kan cruciaal zijn.

Voor ondernemers hebben wij diverse gespecialiseerde mediators beschikbaar, die u kunnen begeleiden ook bij vraagstukken rondom uw onderneming tijdens en na de scheiding. Maak kennis kosteloos en vrijblijvend.

Zakelijke partners?

Enige tijd geleden bent u samen aan een plan begonnen, wellicht enige tijd op plezierige wijze kunnen samenwerken, projecten kunnen realiseren, idealen vormgegeven. Nu weet u het even niet. Stoppen of doorgaan? Veranderen of uit elkaar?

Gaat u dit allemaal zelf regelen, met de mogelijkheid dat u er samen niet goed uit komt? Of neemt u een begeleider die u samen helpt op een goede wijze zaken af te ronden, goede afspraken met elkaar te maken die voor beiden kunnen werken? En daarmee ook nog recht kunnen doen aan de plezierige tijd die u vast ook samen heeft beleefd?

Vaak is 1 sessie al voldoende om een werkbare sfeer te creëren en kunt u daarna samen zelf verder de zaken regelen. Of als het bijdraagt aan de oplossing, kunnen natuurlijk in een paar vervolgsessies concrete afspraken op papier worden uitgewerkt.

Kies uw mediator via onze database of via kaart van Nederland