Menu Sluiten

Voor de mediator

 

Voor de mediator

Stichting Register Mediator

De Stichting faciliteert een publiek toegankelijk onafhankelijk register van mediators. Allen getraind en opgeleid door een MfN/NMI en/of SRM erkende opleidingsinstelling.

Daarnaast verzorgt de Stichting promotie van het Register en wenst zij een bijdrage te leveren aan de positieve ontwikkeling van mediation als instrument tot conflictoplossing.

Mediation niet alleen vanuit het juridische kader bezien (rol MfN) maar vooral relatiebevorderend en dichtbij de mensen.

Registreren als SRM Register Mediator;
Aanmelden voor opname in registermediator.nl

Mediation voor Iedereen!

Sites van SRM:

  • www.registermediator.nl (overzicht van bij diverse registers ingeschreven mediators);
  • www.registermediator.org (overzicht van SRM Register Mediators en hoofdsite stichting);
  • www.mediatorregister.nl

Waarom registreren bij Stichting Register Mediator (SRM):

I: U bent niet (meer) bij NMI/MFN geregistreerd?

Indien u voldoet aan de criteria (zie reglement op registratiepagina) kunt u zich in ons register gewoon registreren: SRM is zelf een onafhankelijk register van mediators.
Het register biedt de mogelijkheid tot presentatie van uw profiel en dienstverlening: uw eigen pagina voor beheer van profiel, intervisieclub en permanente educatie; Bezoekers van uw profiel binnen de site kunnen direct doorlinken naar uw eigen website; De stichting biedt een klachtenreglement (zie homepage voor reglement) welke u optioneel (i.p.v. MfN) kunt opnemen in uw mediationovereenkomst;
Het Permanente Educatie Reglement biedt een grote vrijheid: u bepaalt zelf aan welke criteria u wenst te voldoen passend bij de dienstverlening die u biedt. Het Register biedt aan de bezoeker van de site de mogelijkheid een mediationopdracht via de stichting te laten lopen: mediators met een geschikt profiel worden hiervoor uitgenodigd.

Na registratie kunt u zich als SRM Register Mediator presenteren en gebruik maken van ons logo in uitingen;

II: U bent al geregistreerd? De voordelen van een extra registratie:

Het register biedt een extra mogelijkheid tot presentatie van uw profiel en dienstverlening: uw eigen pagina voor beheer van profiel, intervisieclub en permanente educatie; Bezoekers van uw profiel binnen de site kunnen direct doorlinken naar uw eigen website.

Wel of niet een registratie bij het MFN?

Als mediator kunt u zich ook alleen bij het SRM registreren. U heeft dan het klachtenreglement van het SRM ter beschikking als alternatief op het klachtenreglement van het MfN. U kunt uw opleiding, PE e.d. hier registreren en bijhouden, u bent daarmee officieel geregistreerd en kunt gebruik maken van de titel "SRM Register Mediator".