Menu Sluiten

Registreren als mediator in ons register

Stichting Register Mediator (SRM) 

SRM Faciliteert een publiek toegankelijk onafhankelijk register van mediators. Allen getraind en opgeleid door een MFN en/of SRM erkende opleidingsinstelling. Daarnaast verzorgt de Stichting promotie van het Register en wenst zij een bijdrage te leveren aan de positieve ontwikkeling van mediation als instrument tot conflictoplossing. 

Registratie als Mediator

U bent niet bij MFN geregistreerd en wenst in een mediationregister opgenomen te worden?

Indien u voldoet aan de criteria (zie reglement hiernaast) kunt u zich in ons register registreren: SRM is zelf een onafhankelijk register van mediators.
Het register biedt de mogelijkheid tot presentatie van uw profiel en dienstverlening. Bezoekers van uw profiel binnen de site kunnen direct doorlinken naar uw eigen website of social media profiel; De stichting biedt een klachtenreglement (zie homepage voor reglement) welke u optioneel (i.p.v. MfN) kunt opnemen in uw mediationovereenkomst.

Registratie biedt:

  • Zichtbaar en vindbaar als mediator;
  • Gebruik van naam SRM Register Mediator in uw uitingen; 
  • Gebruik van ons klachtenreglement waar u in uw mediationovereenkomst naar kunt verwijzen.

Na uw registratie kunt u de shop uw abonnement kiezen (of u bestelt eerst abonnement dat kan ook  – van beide processen ontvangt u per e-mail de bevestiging waarna wij uw registratie zullen verwerken)

Betaling via Ideal/Mollie of per bank achteraf.

 

U kunt zich in dit register inschrijven indien u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Opgeleid tot mediator door een erkend opleidingsinstituut (door het MfN of srm) en MfN toets hoeft niet gedaan te zijn;
  • U bent in het bezit van een certificaat van het opleidingsinstituut en bereid dit aan ons toe te sturen (indien actieve registratie bij MfN/ADR is dit niet nodig);
  • Verder volgt u naar eigen inzicht regelmatig trainingen en workshops binnen uw vakgebied en onderhoudt u ook op deze wijze de kennis en praktische ervaring in mediation. 

U staat al ingeschreven bij een mediation register? Klik dan hier voor een extra vermelding

Abonnementen of bekijk de webshop