Menu Sluiten

Klopper Communicatie » Overzicht Mediators

Klopper Communicatie

Contact: Jacqueline Klopper
Werk Funenpark Amsterdam Nederland 1018 AK NederlandTelefoon direct: +31623953862Website: http://www.mediationgroepholland.nl/
Foto van Klopper Communicatie

Informatie/Specialisatie

In het onderwijs is een goede samenwerking in teams en vertrouwen in elkaar essentieel. Als er spanningen zijn, on- of uitgesproken conflicten kan een onafhankelijk, neutrale gespreksbegeleider helpen. Als ervaren mediator, met veel kennis van het onderwijs verkregen via jarenlang docentschap en leidinggevende functies, help ik graag, via mediation of coaching, bij het verbeteren van de onderlinge relaties. Tussen docenten, directeur, ouders, bestuursleden en andere medewerkers. Hierbij gebruik ik mijn achtergrond in (conflict)coaching, kennis van systemisch werken, nlp en deep democracy.

Ik houd ervan om op gelijke voet te werken aan de relatie, waarbij ik zowel mediation- als coachingtechnieken inzet, en met een vleugje humor,  authenticiteit en openheid in contact sta met gesprekspartners op diverse niveaus. 

Nieuwsgierig? Benieuwd of mijn begeleiding kan helpen? Bel dan vooral om kennis te maken en te horen hoe ik werk: 06-2395 3862.  

E-mail invoer

Categorieën/werkgebieden van deze Mediator : Alle Mediators, SRM Mediator, Arbeid, Coach, Flevoland, Mediation, Mediator, Noord-Holland, Utrecht, Zakelijk, Zorg, Zuid-Holland