Menu Sluiten

Extra vermelding als mediator in ons register

Stichting Register Mediator (SRM) 

SRM Faciliteert een publiek toegankelijk onafhankelijk register van mediators. Allen getraind en opgeleid door een MFN en/of SRM erkende opleidingsinstelling. Daarnaast verzorgt de Stichting promotie van het Register en wenst zij een bijdrage te leveren aan de positieve ontwikkeling van mediation als instrument tot conflictoplossing. 

Extra vermelding als Mediator

U bent bij het MFN en/of NMv geregistreerd en wenst in ons mediationregister opgenomen te worden?

U staat al geregistreerd als mediator bij een van de registers in Nederland en u wenst een vermelding in ons register als extra presentatie van uw dienstverlening. U kunt in ons register uw profiel zelf beheren – heel eenvoudig – en doorverwijzen naar uw website en social media profielen.

Bent u ook advocaat? Selecteer in uw profiel ook deze categorie aan dan bent u ook asl advocaat zichtbaar in ons register. Evenzo voor coaches.

Bezoekers aan onze website kunnen via een contactformulier direct met u contact opnemen zonder dat uw e-mailadres zichtbaar is. Dit ter voorkoming van spamming.

SRM is zelf een onafhankelijk register van mediators. Het register biedt de mogelijkheid tot presentatie van uw profiel en dienstverlening. Bezoekers van uw profiel binnen de site kunnen direct doorlinken naar uw eigen website of social media profiel.

Na uw registratie kunt u de shop uw abonnement kiezen (of u bestelt eerst abonnement dat kan ook  – van beide processen ontvangt u per e-mail de bevestiging waarna wij uw registratie zullen verwerken)

Betaling via Ideal/Mollie of per bank achteraf.

 

U kunt zich in dit register inschrijven indien u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Opgeleid tot mediator door een erkend opleidingsinstituut (door het MfN of srm) en MfN toets hoeft niet gedaan te zijn;
  • U bent in het bezit van een certificaat van het opleidingsinstituut en bereid dit aan ons toe te sturen (indien actieve registratie bij MfN/ADR is dit niet nodig);
  • Verder volgt u naar eigen inzicht regelmatig trainingen en workshops binnen uw vakgebied en onderhoudt u ook op deze wijze de kennis en praktische ervaring in mediation. 

Abonnementen of bekijk de webshop