Menu Sluiten

Disclaimer

Disclaimer

Alle mediators, coaches en advocaten die zich op deze site presenteren werken voor eigen rekening en risico. Stichting Register Mediator biedt enkel een platvorm waarop vraag en aanbod bij elkaar kan komen en is niet verantwoordelijk voor de geleverde diensten door een mediator van uw keuze.
Heeft u een klacht over uw mediator en u heeft een getekende mediationovereenkomst waarin het klachtenreglement van onze stichting is opgenomen, dan kunt u zich bij de klachtencommissie melden. Zie hier (dit geldt uitsluitend voor mediation).

Voor zover wij weten maken wij geen gebruik van eigen cookies. We hebben wel functionaliteit van Google, WordPress en Statcounter op onze website waarvan de werking geheel door hen wordt bepaald en waar wij verder niets mee doen anders dan alleen bezoekersaantallen.
Publicatie van gegevens van de mediators gebeurt onder eigen regie van de mediator. Op eerste verzoek wordt alles verwijderd wat onterecht staat opgenomen. Administratieve gegevens worden maximaal 7 jaar bewaard. Onze website wordt gehost bij een Europese provider en alle data staat dan ook in Europa. Gegevens zoals op onze site verwerkt worden nimmer met derden gedeeld anders dan zoals ze publiekelijk vindbaar zijn binnen onze zoekfuncties op onze website. Heeft u vragen? U kunt via contact@registermediator.org uw vraag immer stellen. Wij zullen u vervolgens spoedig antwoorden. Doorgaans binnen 14 dagen.

Overnemen van gegevens gepubliceerd op deze site is zonder toestemming verboden.
Genoemde bedragen zijn indien niet anders genoemd exclusief 21% btw volgens de Nederlandse wetgeving.

Versie 1 september 2014 - revisie 15 maart 2016 - tweede revisie 25 mei 2018 AVG

Bestuur Stichting Register Mediator